J+J Invision

EDE worked with Grant Design Collaborative to transform the J+J Invision showroom into a updated space to display J+J Invision flooring products.  Starting from the existing showroom design, EDE was contracted to remove walls, enclose new areas and manage the installation of new minimal glass entranceways.  Then, EDE was utilized for our skilled architectural woodworking in the creation of the fascia of the space, custom rolling cabinets, and unique hinging shelving.  Environmental graphics completed the space while the J+J Invision flooring created mood within the space.  The completed space tied EDE’s architectural woodworking, architectural graphics, and Grant Design Collaborative’s vision together into a modern palette for J+J Invision.

 

Design: Grant Design Collaborative